Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već mjesec i pol dana

Tijelo malene Danke još nije nađeno: Sumnja se da samo jedan čovjek zna gdje je

Danka Ilić
Foto: Društvene mreže/MUP Srbije
1/9
09.05.2024.
u 09:13

Do sada je ispitano 17 svjedoka, a Tužiteljstvo iz Zaječara naložilo je vještačenje GPS uređaja iz službenog vozila Vodovoda kako bi se utvrdila trasa kretanja

Pitanje gdje je tijelo dvogodišnje Danke Ilić postavlja se već mjesec i pol dana, od kada je otkriveno da je djevojčica ubijena. Prema informacijama Blica, sumnja se da samo jedna osoba zna gdje je tijelo djevojčice, a to je R.D. - otac muškarca D.D. koji je priznao da je ubio Danku. Naime, R.D. nalazi se u pritvoru

"On pokazuju najviši stupanj inteligencije i lukavosti. Nedugo nakon što je uhićen promijenio je odvjetnika i čini se da misli samo na svoju obranu. Zbog toga se sumnja da je upravo on ključan za pronalazak tijela djevojčice", rekao je izvoz za Blic

Do sada je ispitano 17 svjedoka, a Tužiteljstvo iz Zaječara naložilo je vještačenje GPS uređaja iz službenog vozila Vodovoda kako bi se utvrdila trasa kretanja. Također, Tužiteljstvo je potvrdilo kako novim DNK vještačenjima nije utvrđeno postojanje bioloških tragova ubijene djevojčice. U pitanju su DNK vještačenja preko 400 tragova izuzetih iz vozila Vodovoda koje su, kako se sumnja, koristila dvojica osumnjičenika prilikom zločina. 

 

GALERIJA Policajci pretražuju divlji deponij za ubijenom djevojčicom Dankom
Danka Ilić
1/8

"U dosadašnjim pristiglim rezultatima vještačenja nema bioloških poklapanja s DNK djevojčice. Međutim, važno je napomenuti da je ovo samo dio vještačenja jer se analizira mnogo predmeta. Sada je stiglo samo prvih nekoliko izvještača, čekamo da stignu i ostali", rekao je Miodrag Canović iz Tužiteljstva. 

Podsjetimo, Danka Ilić ubijena je 26. ožujka ove godine. Za zločin su osumnjičeni D.D. i S.J. koji su upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Brat jednog od osumnjičenih uhićen je zbog sumnje da je pomogao riješiti se tijela. Nakon uhićenja određeno mu je zadržavanje od 48 sata, no preminuo je u policijskoj stanici u Boru. 

 

VIDEO Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku
Ključne riječi

Komentara 2

BE
bendzola
14:36 09.05.2024.

A tijela još 1.180 nestalih iz Domovinskog rata...? Jel netko pita za njih?

V0
Vlaskoulicanec4.0
13:39 13.05.2024.

Ajmo redom: -mlatili su ih dok ne "priznaju" -jednoga u umlatili a bez da je "priznao" -nema apsolutno nikakvih dokaza za to ljudi imaju išta sa nestankom djevojčice -nema apsolutno nikakvih tragova u autu da je mala nikada bila uu njemu vožena -nema apsolutno nikakvih dokaza da je mala uopće ubijena I to nikome ne smrdi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije