Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD ODIOZNIJIH ZLOČINA
Povratak na članak

Tužiteljstvo traži de se ukine oslobađajuća presuda 11-ici za ubojstvo 31 stanovnika Glinskog Novog Sela

U obrazloženju nepravomoćne oslobađajuće presude navedeno je da je tijekom postupka jedino dokazano da je Vlado Ćupović bio zapovjednik TO Gline u inkriminiranom razdoblju te da je Duško Malović (pokojni) bio zapovjednik Izviđačko-diverzantske grupe TO Glina. Niti jedna druga okolnost nije po stavu suda, bila dokazana tijekom postupka

Komentari 2

ST
StariSokol
17:09 27.04.2024.

Izgleda da su se ti hrvatski civili sami pobili.Sudstvi i tužilaštvo u Hrvatskoj ukinuti Nadam se kad nastupi Turudić na dužnost da će biti bolje.

VL
HR
Hrvojević
07:39 29.04.2024.

To su heroji a ne zločinci! Spomenike im moramo dizati po svakom trgovačkom centru!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.