Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE

U sudaru automobila i romobila u Splitu teško ozlijeđena jedna osoba

19.03. u Hrvatskoj se obilježava Dan očeva
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
17.03.2024.
u 21:37

Teška prometna nesreća se dogodila nešto poslije 13 sati na raskrižju kolnika Puta Supavla i ulice Mike Tripala

U sudaru osobnog vozila i romobila u nedjelju nedaleko splitskog brodogradilišta, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, doznaje se u policiji, koja poziva da joj se jave svjedoci prometne nesreće.

Teška prometna nesreća se dogodila nešto poslije 13 sati na raskrižju kolnika Puta Supavla i ulice Mike Tripala. Tamo je došlo do sudara osobnog automobila i romobila pri čemu je jedna osoba teško ozlijeđena.

Splitska policija poziva svjedoke prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split osobno ili na brojeve telefona 021 504 036 ili 021 504 010.

Ovo je 10 najdužih tunela u Hrvatskoj: Znate li koji je na prvom mjestu?

19.03. u Hrvatskoj se obilježava Dan očeva
1/11

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
06:13 18.03.2024.

Te kamikaze na romobilima su užas... nikakvo poštivanje prometnih pravila niti ikakvog obzira. I to ne staje... Prije nekoliko dana sam skoro jednog "pokupio" sa autom... uopće ne reagira i samo juri, ma da nisam išao polako i da nisam pazio sigurno bi ga udario. Nema šanse da me nije primijetio ali on ide ne usporava niti ne reagira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije