Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Veći Pupovci od Pupovca: Za koga bacaju vijenac Dan poslije u Vukovaru?

23.11.2023. u 10:30

Jasno, dakle, da puštanje vijenca u Dunav 17. studenog ne može biti ništa drugo nego – politička provokacija. Ako tražiš pažnju na taj dan, jasno je da si – politički provokator.

Komentara 21

KU
kublajkhan
11:07 23.11.2023.

Za poginule tenkiste na trpinjskoj cesti. Sramota!

Avatar possibilis
possibilis
11:18 23.11.2023.

Ma nije toliko provokacija (nemaju oni vise puno koristi od manipulacija). Ovo je cista, teska MANIPULACIJA. To su sve sitni koraci prema tezi relativizacije i izjednacavanja krivnje za agresiju. Rijec je o podvali. Jezivo puno nam podvaljuju. Malo po malo. I daleko su dosli.

EJ
ejStef
11:56 23.11.2023.

To je ovo što su Benčić i Tomašević radili? Time su jasno dali do znanja koje su im ideološke osnove... I za to Zagrepčani glasaju? Nemaju ti veze sa Zagrebom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije