Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI Martina Selmayra

Žalosno je reći da se Rusiji za kupnju plina šalje 'krvavi novac'

09.09.2023.
u 17:48

Selmayr je u razgovoru s građanima rekao da 55% uvezenog plina u Austriju dolazi iz Rusije i da se time svakodnevno šalje "krvavi novac"

Ključne riječi

Komentara 11

BB
Biakovo_Biakovo
18:18 09.09.2023.

Kakav je bio novac kad su Ameri bombardirali Sir Li, Irak Afgan itd.Nazalost Europa strada.Rusija izbila na peto mjesto pod sankcijama ekonomski sila.Nazalist Europa je u teskoj recesiji naročito njemačka .Pala prodaja automobila to je Njemačkoj glavni izvor.Od Auto industrije zavisi svako šestoo mjesto piše njemački Bild Zeitung..

DU
Deleted user
18:08 09.09.2023.

Putin je, nadalje, prisiljen pojačati veze sa Sjevernom Korejom i Iranom kako bi ostao u igri na bojištu, neželjena posljedica bilo je i proširenje NATO-a. Putin se u međuvremenu našao na udaru i kod kuće. Rusija, dakle, više nije ozbiljna prijetnja Europi, pa je zapadni interes u tom vojnom sukobu zadovoljen.

DU
Deleted user
20:13 09.09.2023.

Zašto mi moramo uvijek biti na krivoj stani povijesti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije