Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od sutra još malo kaosa

Pripremite se za novi krkljanac: U centru Zagreba zbog radova otežan promet na važnom križanju

Zagreb: Velike gužve na prilazu Jadranskom mostu zbog gradnje privremene prometnice
Igor Kralj/PIXSELL
19.03.2024.
u 17:13

Raskrižje Klaićeve i Medulićeve od sutra u 8 pa do 27. ožujka u 14 sati nova je lokacija postavljanja podzemnih spremnika pa će se promet odvijati otežano

Po centru Zagreba u tijeku je niz radova na rekosnmtrukciji porometa, a i zbog objekata u obnovi, dijelovi prometnih traka su zakrčeni šsto stvara nesnosne gužve

One će po svemu sudeći u sljedećih tjedan dana biti još veće jer na vrlo prometnom raskrižju Klaićeve i Medulićeve ulice,  jer će se od srijede 20. ožujka od 8,00 sati do srijede 27. ožujka 2024. do 14,00 sati, odvijati radovi na ugradnji podzemnih spremnika.

Za vrijeme radova bit će zauzet dio kolnika, a promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Iz gradske uprave mole za strpljenje, kojega zagrebački vozači imaju sve manje.

 

Ključne riječi

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:29 20.03.2024.

Takve stvari se delaju po ljeti kada su ljudi na godišnjem i kada je promet slab...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije