Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZUZDANA PROSLAVA

Zanosna majka mladog Hajdukovca objavila rođendanske prizore, društvo joj pravila još jedna poznata Hrvatica

Foto: Instagram
1/9
30.04.2024.
u 17:22

Renata Lovrinčević Buljan ovog vikenda je proslavila svoj 48. rođendan u prisustvu rodbine i prijatelja, a prizore i fotografije sa zabave veselo društvo odlučilo je podijeliti na Instagramu.

Naša poznata trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan ovog vikenda je proslavila svoj 48. rođendan. Između ostalih, društvo u jednom splitskom noćnom klubu pravili su joj sin Borna Buljan, mladi vratar Hajduka, te poznata domaća influencerica i pjevačica Žanamari Lalić. Prizore i fotografije s razuzdane proslave veselo društvo odlučilo je podijeliti na društvenim mrežama.

Slavljenica je na svojem Instagram profilu objavila video na kojem senzualno pleše uz slavljeničku tortu i svijeće, dok istovremeno nazdravlja čašom finog pjenušca. Snimci pokazuju da je te večeri u klubu vladala odlična atmosfera, a bivša misica je ples nastavila u društvu DJ-a. Svojim obožavateljima se obratila opisom pored videa.

- 48.godina jedva prate moj tempo! - napisala je uz smijeh, pa nastavila: - 29.04. mi rođendan i već slavim cijeli vikend. Ove godine sam poželjela plesni podij i ples do jutra s mojim najmilijima. Odabrala klub Bolier koji su mi ovaj rođendan učinili nezaboravanim: ambijent, house glazbu koju je puštao DJ Madezh ,divnu hranu i piće, uslugu za 10…i da, Boiler prati moj tempo! Volim svaku svoju godinu koje su mi donijele prijatelje koji me usrećuju svojim prisustvom kao sinoć. Volim vas! - emotivno zaključuje Renata.

GALERIJA: Renata Lovrinčević Buljan sa sinom Bornom Buljanom, igračem Hajduka, na rivi pije kavu

1/10

U komentarima su joj se javili brojni poznanici i fanovi: - "Zaslužuješ sve, sve ti cvalo", "Sretno ljepotice, goriš forever", "Sretno ti od srca kraljice", "Prijo baš si prekrasna", "Sretan rođendan, realno 10 mlađa izgledaš" - nižu se lijepe želje i komplimenti na račun zgodne Renate. 

Uz 48-godišnju plavušu, poglede prisutnih privukla je i pjevačica Žanamari. Lijepa brineta rođendan prijateljice upriličila je izazovnom odjevnom kombinacijom. Naime, influencerica je obukla čipkasti grudnjak, svilenu haljinu i duge crne najlonke, a na svojem Instagram računu na kojem je prati preko 200 tisuća ljudi objavila je zajedničke fotografije. - Bog je žena. Sretan rođendan kraljice Renchy - stavila je u opisu objave.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana obitelj Buljan je proslavila 19. rođendan sina Borne. Ponosna majka nikad ne propušta priliku pokazati kolika je podrška svojem sinu. Kamerom mobilnog telefona uspjela je zabilježiti trenutak u kojem mladi Buljan gasi svječice na torti prigodno ukrašenoj nogometnim motivima, s loptom i golmanskim rukavicama. "Sretan rođendan, volimo te" poručila je uz slavljeničke kadrove svog sina. 

 Titulom Miss Universe Hrvatske Lovrinčević Buljan ovjenčana je 2000. godine, a prije osvajanja titule radila je kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske. Vlasnici licence izbora za Miss Universe, bračni par Kraljević, primijetili su zgodnu spasiteljicu kako u maniri Pamele Anderson drži plutaču u ruci. Iako nije imala nikakvih očekivanja, izašla je kao pobjednica s krunom na glavi.

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Komentara 3

XY
XYZ52
18:04 30.04.2024.

Mogla bi se malo uozbiljit, ipak ima sina koji je vec sada, sa svojih 18 godina javna osoba (vratar Hajduka).

DI
dino85
20:38 30.04.2024.

Ane ko Ane, to jedna pametna majka svome dijetetu nebi nikad učinila, ali štaćeš, kad tad će joj se to razbiti odglavu. Samo fali još Lupino i evo je na duplerici.

DU
Deleted user
17:29 30.04.2024.

Egzibicionista , too much

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije