Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

EON TV donosi premijerne naslove, hit serije, bogat sportski sadržaj i napredno korisničko iskustvo

Telemach
Envato Elements
25.10.2023.
u 10:28

Uz personalizirani sadržaj, mogućnost glasovnog pretraživanja i roditeljsku kontrolu, EON TV omogućuje igranje igrica, gledanje TV sadržaja do sedam dana unatrag te obiluje s više od 24.000 različitih naslova u Video klubu

Početak gledanja omiljene serije na jednom, a dovršetak na drugom uređaju samo je dio prednosti EON TV ponude u kojoj svatko može pronaći ono što mu najviše odgovara. Telemach EON TRIO paketi nude raznovrstan izbor sportskog, zabavnog, informativnog i nacionalnog sadržaja koji korisnici mogu istovremeno gledati putem mobilne ili Smart TV aplikacije . Također, na raspolaganju je i pristup arhivi TV programa do sedam dana unatrag i kreiranje do pet profila.

Na ovaj način korisnici, bez obzira na dob, mogu pronaći ono što najviše odgovara njihovim interesima i to na vlastitom profilu. Za najmlađe, na raspolaganju je i EON KIDS, profil koji je moguće kreirati za djecu. U tako zabavnom okruženju lako se snaći pa je najmlađima pretraga po omiljenim junacima, kao što su Maša i medvjed, poput igre. No, roditeljska kontrola omogućava prilagodbu i ograničavanje sadržaja prema uzrastu. Tako KIDS profili mogu biti zaštićeni PIN kodom te će prelazak na bilo koji drugi profil, kao i emisije koje imaju podešen dozvoljeni uzrast, zahtijevati upisivanje lozinke. Na taj način roditelji mogu kontrolirati ono što djeca gledaju, čime se sprječava izlaganje neprikladnom sadržaju. Također, ova funkcionalnost pomaže i pri reguliranju vremena provedenog pred ekranom pružajući osjećaj sigurnosti, ali i potičući odgovorno ponašanje.

EON TV u listopadu donosi i jednu promjenu - FOX postaje STAR Channel. Na kanalima STAR, STAR Life i STAR Crime prikazuju se premijere kriminalističkih serija poput Međunarodni slučajevi, o elitnim agentima Federalnog istražnog ureda, opuštajuće romantične komedije poput Dobra nevolja te sjajnu seriju nastalu prema slavnoj knjizi Mali požari posvuda, s mnogima omiljenom Reese Witherspoon, kao i šarmantnu seriju Samo ubojstva u zgradi sa Selenom Gomez, Steveom Martinom i Martinom Shortom.

Uz preko 190 kanala, EON TRIO paketi nude i cijeli Video klub s više od 24.000 različitih naslova bez dodatne naknade. Objedinjeno je to iskustvo uživanja uz stotine domaćih i međunarodnih programa, mnoštvo serija i filmova, ali i obilje sportskog sadržaja budući da su sportski kanali uključeni u sve pakete. Na čak 15 Sport Klub kanala moguće je pratiti ekskluzivne sadržaje, poput Formule 1, Moto GP-a, trenutno aktualne Eurolige i kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo kao i sve interesantnije saudijske lige u kojoj su poznate nogometne legende poput Ronalda i Neymara. Jedinstvenost EON TV-a su i Eurosport kanali koji ekskluzivno prenose sportska događanja poput Olimpijskih igara i zimskih sportova. Dok su svi sportski kanali u HD-u, poneki se spektakli prikazuju i u 4K rezoluciji što pruža posebno iskustvo gledanja. Ljubitelje sporta zainteresirat će i dodatna funkcionalnost, EON Sports Mode, koja omogućava interaktivno praćenje sportskih događanja uključujući praćenje statistike uživo i povratak unatrag za pregled ključnih trenutaka.

Za one koji posebno vole povijest kroz filmski objektiv najavljujemo igrano-dokumentarni film Kralj Tomislav, pripremljen ususret 1110. godišnjice njegove krunidbe koji će po završetku biti dostupan u sklopu EON Video Kluba.

Raznovrsnost i interaktivnost EON TV čine privlačnim svakom korisniku, dok mogućnost gledanja putem mobilnih uređaja, tableta ili računala osigurava da korisnici prate sadržaj čak i kad su u pokretu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije