Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša kandidatkinja

Milena iz 'Ljubav je na selu' pronašla je dečka nakon showa, otkrila je detalje o novoj vezi

Foto: RTL
1/27
08.01.2024.
u 19:30

Tamo nije uspjela pronaći ljubav. Ipak ranije je priznala da je uspjela 'kliknuti' s jednim Dalmatincem. Ona je inače iz Dubrovnika, ali 33 godine živi u okolici Stuttgarta.

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Milena Lutz bila je na farmi kod Ante Munitića. Tamo nije uspjela pronaći ljubav. Ipak ranije je priznala da je uspjela 'kliknuti' s jednim Dalmatincem. Ona je inače iz Dubrovnika, ali 33 godine živi u okolici Stuttgarta. 
- Zahvalna sam Anti jer sam boravkom na njegovoj farmi indirektno 'kliknula' s mojim Dalmatincem. Ljubav je čudo! Vjerujte u čuda! Dobila sam sve čemu sam se nadala, moj magnet je privukao predivnog čovjeka! U vjeri i nadi da ce svaka iduća sezona uroditi ljubavlju, grlim vas sve, otvorite dušu i otvorite vrata onom tko zna da pokuca, ljubav je svuda oko nas, a moja u selu! - izjavila je za RTL.hr ranije. 

Sada je podijelila više detalja o svom partneru, te je komentirala njegov karakter.

- Karakteri ljudi s mora su otvoreni, direktni i puni humora - rekla je Milena za RTL u novom razgovoru. Ova bivša kandidatkinja živi u okolici Stuttgarta, a kaže da ju novi odabranik neće ubrzo tamo posjetit. 

VEZANI ČLANCI:

- Ništa u životu ne radim naglo. Sve u svoje vrijeme! - rekla je, a kazala i da će malo pričekati da ga upozna sa svojom obitelji. 

- Za spojiti dva života treba truda, povjerenja i vremena - dodala je i naglasila da ju je teško osvojiti, te da je osvajanje nje vječita borba. 
Podsjetimo, u showu "Ljubav je na selu" farmer Ante Munitić na romantično putovanje u Beograd je otišao s Klarom Perkom. Ona je tada rekla kako će to putovanje pokazati ima li nade za njihovu vezu. Ante joj je tijekom tog putovanja dao do znanja kako mogu biti samo prijatelji, što je Klaru malo razočaralo. nedavno je farmer otkrio kako je ubrzo nakon romantičnog putovanja u Beograd pronašao ljubav. 

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije