Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivena tajna

Toni Jeričević: Nije istina da je Žana napustila svoje dijete

Zana Strbac 4
15.04.2010.
u 16:47

– Da, Žana ima sina. Znam još iz doba dok smo bili prijatelji. Bio sam upoznat s cijelom situacijom prije nego što smo započeli vezu – kazao je Jeričević.

Kandidati druge sezone reality showa “Farma” često zaborave na kamere i otvaraju dušu iznoseći intimne detalje iz svoga života. No voditeljica Žana Štrbac (25) mudro drži jezik za zubima i važe što će reći, pridržavajući se tako savjeta svog dečka Tonija Jeričevića.

Intimu čuva

I dok je Žana u izolaciji, u javnosti je otkrivena njezina tajna da je mama četverogodišnjeg dječaka, a teret objašnjavanja pozadine te priče medijima pao je na Tonijeva leđa.

– Da, Žana ima sina. Znam još iz doba dok smo bili prijatelji. Bio sam upoznat s cijelom situacijom prije nego što smo započeli vezu. Dječak živi s tatom i njegovom obitelji u Vinkovcima – ispričao je Jeričević, kojega smo upoznali kao voditelja emisija “Nova lova” i “Moj tata je bolji od tvog tate”. Toni je uvjeren kako je informacija procurila od osobe kojoj nije drago što je njegova draga na Farmi.

– Žana često naivno vjeruje ljudima, zato je uvijek upozoravam da pazi komu što priča. Upravo sam joj zbog toga savjetovao da što manje govori o privatnom životu dok je na Farmi – kaže Toni, kojem su prijatelji savjetovali da izbjegne medijske istupe.

– Žana je moja djevojka i osjećam se dužnim stati na njezinu stranu, s obzirom na to da ona trenutačno to nije u mogućnosti. Ne mogu otkriti detalje i pozadinu cijele priče jer se bojim da bih se zapetljao u neke pravne stvari koje ne poznajem dovoljno, a uostalom, to je Žanina stvar i ona će je morati objasniti novinarima kada iziđe. No jedno je sigurno, moja Žana nije napustila svoje dijete – kaže voditelj.

U razgovoru nam je otkrio da se Žana od početka njihove veze trudi uspostaviti kontakt sa sinom, a do napretka je došlo prije nekoliko mjeseci.

– Tri mjeseca prije ulaska u Farmu napokon je uspjela uspostaviti stabilniji kontakt s ocem svog djeteta i nadam se da će nakon izlaska iz reality showa Žana uspjeti u potpunosti ostvariti svoj naum da se viđa sa sinom i da napokon uspostave odnos – kaže Toni, uvjeren da boravak u izolaciji seoskog imanja neće imati negativne posljedice na ostvarivanje njezina nauma.

Zarađivala go-go plesom


Prije nego što je započela karijeru voditeljice, Žana je dugo za kruh zarađivala kao go-go plesačica. Tu je karijeru započela u Sloveniji i nastupala u klubovima diljem Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Atraktivna Žana tako se 2007. okrunila i titulom go-go kraljice. Tada je u jednom intervjuu priznala kako se za taj posao odlučila sasvim slučajno, a najteže joj je bilo objasniti roditeljima zašto po cijelu noć izbiva iz kuće. U vrijeme kad je postala mama, iza sebe je imala već tri godine staža kao plesačica, a prije toga bavila se manekenstvom i bila je hostesa.

Komentara 1

LE
leona
19:28 20.04.2010.

rekao je moj nećak da je jako lijepa!!!!baš je lijepa ali malo zločesta!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije