Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMIŠLJA O TOME

Bivši hrvatski reprezentativac povlači rijetko viđen potez, prihvatit će poziv druge države?

Hajduk u gostima pobijedio Goricu 4:0 u 22. kolu Prve HNL
Luka Stanzl/PIXSELL
10.05.2024.
u 14:15

BiH reprezentaciji mogao bi se odazvati i stoper Rijeke Stjepan Radeljić. On za Hrvatsku nije igrao. Inače, BiH 3. lipnja u Newcastleu igra protiv Engleske, a 9. lipnja u Empoliju protiv Italije

Prije dvije sezone Nikola Katić bio je igrač Hajduka. Doduše, samo na posudbi iz škotskog Glasgow Rangersa, ali piše mu se osvojen Kup na Poljudu, nakon velikog finala s Rijekom. Katić po isteku posudbe nije ostajao u Hajduku već je potpisao za švicarskog prvoligaša FC Zürich, čiji je član i danas. Nekada je, od 2016. do 2018. godine igrao za Slaven Belupo odakle je i otišao u redove škotskog velikana.

Katić je nekada bio član mlade hrvatske reprezentacije, a 2017. godine upisao je i svoj dosad jedini nastup za Hrvatsku, kada je igrao u prijateljskoj utakmici s Meksikom. Ovaj je 27-godišnji stoper rođen u Ljubuškom, a upravo to je razlog zbog kojeg može igrati i za reprezentaciju BiH. 

Katić još uvijek može promijeniti nogometno državljanstvo jer nije za Hrvatsku zaigrao u službenoj utakmici, već samo u prijateljskoj. Kako piše bosanskohercegovački portal Sportsport.ba, Katić bi se mogao naći na popisu novog izbornika BiH, Sergeja Barbareza za nadolazeće prijateljske utakmice u lipnju.

BiH reprezentaciji mogao bi se odazvati i stoper Rijeke Stjepan Radeljić. On za Hrvatsku nije igrao. Inače, BiH 3. lipnja u Newcastleu igra protiv Engleske, a 9. lipnja u Empoliju protiv Italije.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:59 10.05.2024.

Kreće 34. kolo domaćeg prvenstva. Nijedna najava. Nula članaka. Bitnija je priča koju reprezentaciju će izabrati Katić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije