Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOMIR ĐALOVIĆ

Odbio je otići u Dinamo s Jakirovićem, a sada s Rijekom lovi naslov: 'Ova momčad to zaslužuje'

Utakmica play-offa Konferencijske lige između Lille i HNK Rijeka
Foto: Icon Sport
1/5
25.03.2024.
u 17:00

"Momci su svojim radom pokazali da to zaslužuju, zajedno s trenerom i svima nama doveli su ekipu na prvo mjesto, najzaslužniji su za sve i nitko im ne može oduzeti nadu i volju s obzirom da su prvi", rekao je pomoćnik Željka Sopića

Nakon reprezentativne stanke Rijeku čeka utakmica s Rudešom u Kranjčevićevoj. Trenutno vodeća momčad tablice je predah iskoristila za pripremne utakmice te su s visokih 6:0 svladali Domžale. Pomoćnik Željka Sopića, Radomir Đalović, gostovao je u emisiji Radija Rijeke. Osvrnuo se na performanse momčadi u toj utakmici, kao i trenutnu situaciju u prvenstvu.

"Momci su odigrali odličnu utakmicu koju su shvatili maksimalno ozbiljno. I sam rezultat pokazuje našu nadmoć. Iskoristili smo tu utakmicu da probamo još neke igrače, da nekima damo šansu s obzirom na to da nije bilo reprezentativaca i mislim da su momci odradili odličan posao", rekao je Đalović.

VIDEO Dinamo-Rijeka: Prva koreografija BBB-a

"U svakoj utakmici neki novi igrač iskoči, mislim da se u ovoj sezoni 15 ili 16 igrača Rijeke upisalo u strijelce, to je naša najveća snaga, kvaliteta i momčadski duh. Nadam se da ćemo tako nastaviti, ostalo je još devet utakmica u prvenstvu i ako Bog da još tri u Kupu i nadam se da ćemo nastaviti ovako i otići do kraja", nastavio je osvrćući se na činjenicu da su u pripremnoj utakmici zabila čak petorica igrača.

Rijeka trenutno predvodi prema broju zabijenih golova. Istovremeno drže predzadnje mjesto po broju primljenih golova. Očito je Sopić uspio stvoriti dobru ravnotežu i suradnju između obrambene i napadačke igre. "Mislim da je tu presudna naša kvaliteta, jer imamo dobre igrače i u obrani i u napadu. Koji god igrač dobije priliku odgovori maksimalno dobro, igrači su željni igre i pobjeda, to je naša najveća snagu", kazao je Đalović kojem je ovo treći mandat u klubu i koji je odbio otići u Dinamo sa Sergejem Jakirovićem.

VEZANI ČLANCI:

"Ovo je karakterno najbolja momčad u kojoj sam igrao i radio. Bilo bi mi jako žao ako ovi momci ne osvoje naslov. Toliko su povezani i predani, oni to zaslužuju i sigurno se neće predati do zadnjeg kola i dat će sve od sebe. Momci su svojim radom pokazali da to zaslužuju, zajedno s trenerom i svima nama doveli su ekipu na prvo mjesto, najzaslužniji su za sve i nitko im ne može oduzeti nadu i volju s obzirom da su prvi, da su ove zadnje dvije-tri utakmice pokazali da se mogu nositi s pritiskom jer su ostali na prvom mjestu", kazao je pa zaključio:

"Posebno je bila bitna utakmica u Koprivnici, jer se išlo na pauzu i bilo je jako važno da pobijedimo, da imamo mir u pripremama ovih 14 dana prije Rudeša. Pokazali su da su pravi i na onako lošem terenu i pod pritiskom prvog mjesta, velika je to pobjeda za nas."

GALERIJA Goropadna Rijeka potopila Osijek uz hat-trick nezaustavljivog Hodže i vratila prvo mjesto (3:0)

Utakmica play-offa Konferencijske lige između Lille i HNK Rijeka
1/8

Komentara 3

BO
Bono1234
17:19 25.03.2024.

Radomire, reci pravi razlog.

Avatar rubinet
rubinet
19:33 25.03.2024.

Radomiru bolje leži Rijeka. Osjeća se kao doma.

BE
bendzola
17:16 25.03.2024.

Iz više razloga Rijeka bi trebala osvojiti naslov... Ako Dinamo osvoji onda će kmečavci oplest po Dinamu, Mamiću i sucima... Rijeka je najviše pokazala, ima karakter, ima odličnog trenera, sve što treba za prvaka... sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije