Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRPA KAO NA TRACI

Imamo li napadača za Euro? Veliko natjecanje je pred vratima, a ovaj dečko ne prestaje zabijati

Karlsruher SC - SpVgg Greuther Fürth
Uli Deck/DPA
28.04.2024.
u 14:39

Iako se radi o napadaču iz drugoligaškog nogometa, on bi mogao biti na popisu Zlatka Dalića za nadolazeći Euro koji se igra baš u Njemačkoj

Hrvatski napadač Igor Matanović još je jednom zabio za svoj Karlsruhe u drugom razredu njemačkog nogometa. Treći vikend zaredom pogodio je 21-godišnji centarfor, dosad akter u utakmicama mladih hrvatskih reprezentacija, mrežu svojih suparnika. Nakon Paderborna prije dva tjedna i Herthe prošlog vikenda, sada je zabio na gostovanju kod Nürnberga u 31. kolu njemačkog prvenstva.

Matanović je današnjim zgoditkom došao do već 14 pogodaka ove sezone u 2. Bundesligi. Danas je pogodio u 37. minuti nakon fantastičnog dodavanja Wanitzeka. Dobio je prizemnu loptu i otprve je uputio u rašlje domaćeg vratara za 0:1.

POGODAK MATANOVIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Matanović je inače igrač Eintrachta na posudbi u Karlsruheu, a od ljeta će se sigurno vratiti u Frankfurt i tamo se pokušati izboriti za minutažu u Bundesligi. Posudba u niži rang pokazala se idealnom, šteta je samo što Karlsruhe tri kola prije kraja gotovo da i nema nikakvih šansi za dohvatiti treće mjesto i poziciju u doigravanju za ulazak u Bundesligu. 

Iako se radi o napadaču iz drugoligaškog nogometa, on bi mogao biti na popisu Zlatka Dalića za nadolazeći Euro koji se igra baš u Njemačkoj. Raspucani Matanović koji je prošlog ljeta bio na radaru nekih hrvatskih klubova mogao bi biti pravo osvježenje, jer Hrvatska osim Ante Budimira nema napadača ovakvog profila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije