Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

VIDEO Pogledajte kako je Modrić spasio Real od ispadanja, mnogi smatraju da je ovo ključni trenutak

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/8
09.05.2024.
u 08:31

Hrvatski kapetan i legenda "kraljevskog kluba" Luka Modrić ušao je u igru u 69. minuti susreta. Ovo će mu biti čak šesto finala Lige prvaka. Koliko je bio sretan nakon pobjede, moguće je vidjeti iz snimke slavlja na terenu nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

Real Madrid u uzbudljivoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka svladao je Bayern rezultatom 2:1 te tako s ukupnih 4:3 otišao u finale najvećeg europskog klupskog natjecanja. Tamo ih čeka Borussia Dortmund koja je u utorak s 1:0 (uk. 2:0) svladala Paris Saint-Germain. Bayern je nakon puno promašenih prilika Reala poveo golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti. Preokret Reala uslijedio je pogotcima Joselua u 88. i 91. minuti susreta, manje od deset minuta nakon što je ušao u igru.

Hrvatski kapetan i legenda kraljevskog kluba Luka Modrić ušao je u igru u 69. minuti susreta. Ovo će mu biti čak šesto finale Lige prvaka. Koliko je bio sretan nakon pobjede, moguće je vidjeti iz snimke slavlja na terenu nakon posljednjeg sučeva zvižduka. Modrić je predvodio navijanje na Santiago Bernabeu i oduševio komentatore. Snimku možete pogledati OVDJE.

Međutim, nije to jedina situacija u kojoj je Modrić večeras oduševio. Mnogi navijači na društvenim mrežama smatraju da je kapetan hrvatske reprezentacije odigrao ključnu ulogu u spašavanju Reala. 

>> Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

Naime, Bayern je vodio 1:0 i u 85. minuti imao kontru. No Modrić je dojurio ispred svoga gola, uklizao i tako vrlo vjerojatno spriječio gol. Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Podsjećamo, gol za Bavarce je dao Alphonso Davies (68), ali je pobjedu i finale Realu donio dvostruki strijelac Joselu (88, 90+1). Real će u finalu na Wembleyu igrati s Borussiom Dortmund, koja je s ukupnih 2:0 izbacila PSG. 

Luka Modrić igrao je od 69. minute za Real i uspio je doći do svojeg šestog finala Lige prvaka, dok trener Bavaraca Thomas Tuchel ipak nije postao prvi koji je vodio čak tri kluba u finalima Lige prvaka.

Foto: SofaScore

 

Komentara 17

PA
pajokola1
08:53 09.05.2024.

Luka je istrčao ono što bi svaki igrač morao, svaka mu čast, žao mi je jedino situacije kad je išao na proigrravanje od kojeg nije bilo ništa ,umjesto da je pucao po golu sa šesnaest metara, igrač sa takvim iskustvomm morao bi znati da ako si neometan oko šesnaest metara onda moraš probati pucati po golu.

NE
Nemanadimak
09:19 09.05.2024.

Touhel se pogubio i glupost je bila ubaciti Mullera koji je doveo dosta pomutnje. Trcao je i dozao tempo igre umjesto da je odugovlacio kao sto su to do tada radili igraci Bayerna. ON se htio pokazati i zabiti jos jedan gol i nije misli na momcad. Svaka cast Realu bilo mi je drago zbog njihove pobjede i zbog Luke takodje.

DU
Deleted user
13:51 09.05.2024.

Pavloviću skinuo zicer s noge. Kod jednog gola aktivno sudjelovao u začetku akcije. Kapetanski intervenirao kod regularnog gola, koji nije proizašao iz zaleđa. Budan i sveprisutan. Uložio svu svoju kvalitetu i težinu svoga imena za pobjedu Reala. Guraju ga u mirovinu, on ih razuvjerava na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije