Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Novom Vinodolskom

Jeste li vidjeli ove mladiće? Policija ih traži zbog krađe električnog romobila

PU primorsko-goranska
Foto: PU primorsko-goranska
1/3
01.03.2023.
u 12:24

Riječ je o krađi električnog romobila u vrijednosti par tisuća eura i u vlasništvu njemačkog državljanina, koji je otuđen prošle godine, 4. lipnja 2022., na parkiralištu ispred trgovačkog centra Lidl u Novom Vinodolskom.

Dva mladića sumnjiče se za krađu električnog romobila na parkiralištu ispred trgovačkog centra u Novom Vinodolskom, priopćila je PU primorsko-goranska. Naime, policijski službenici PP Crikvenica provode kriminalističko istraživanje u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe na području Novog Vinodolskog.

Riječ je o krađi električnog romobila u vrijednosti par tisuća eura i u vlasništvu njemačkog državljanina, koji je otuđen prošle godine, 4. lipnja 2022., na parkiralištu ispred trgovačkog centra Lidl u Novom Vinodolskom.

"U dosadašnjem tijeku istraživanja za počinjenje se sumnjiče dvije mlađe muške osobe čije fotografije objavljujemo kako bi novim saznanjima utvrdili istovjetnost osumnjičenika. Molimo građane ako imaju neke informacije o identitetu osoba s fotografije da obavijeste policiju u Crikvenici na broj telefona 192, odnosno 051/ 439-010, 439-039 ili putem e-maila: primorsko-goranska@policija.hr", priopćila je policija.

Video: Kako uštedjeti na cestarini na dijelu autoceste Zagreb-Macelj?

Komentara 1

HA
HERCEGOVA@AC
14:01 01.03.2023.

Romobil ukraden prije skoro godinu dana a oni sada stave sliku i obavjest da traže lopove. Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije