Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Kakvo vrijeme donosi novi tjedan: Bit će još toplije pa stiže promjena

Split: Izborna srijeda u gradu gdje građani nakon birališta uživaju u suncu
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
28.04.2024.
u 07:56

Najniža jutarnja temperatura u ponedjeljak bit će između 6 i 11, na Jadranu od 10 do 15, a najviša dnevna većinom između 22 i 27 °C

Vrijeme će danas biti pretežno sunčano, ponegdje s umjerenom naoblakom. Ujutro je u unutrašnjosti mjestimice moguća kratkotrajna magla. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni i jugoistočni, prema kraju dana na otvorenom moru sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura u većini krajeva bit će od 21 do 26 °C, navodi u vremenskoj prognozi Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Sutra će, ističe DHMZ, vrijeme biti pretežno sunčano i toplo, ponegdje u unutrašnjosti i vrlo toplo. Vjetar će u unutrašnjosti biti slab do umjeren jugoistočni i istočni. Na Jadranu sredinom dana i poslijepodne slab i umjeren jugozapadnjak, mjestimice sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura bit će između 6 i 11, na Jadranu od 10 do 15, a najviša dnevna većinom između 22 i 27 °C.

Od nedjelje do utorka diljem Hrvatske bit će suho, sunčano i ponovno iznadprosječno toplo, ponegdje uz zamjetan jugozapadni i jugoistočni vjetar, a zatim opet stiže nestabilnije vrijeme, navodi HRT

"U ponedjeljak i utorak nastavak pretežno sunčanog vremena te još toplijeg. U srijedu porast naoblake, mjestimice uz popodnevnu kišu, moguće i grmljavinu, uglavnom u područjima uz Jadran. Kiše i lokalnih neverina u drugom dijelu srijede može biti i na Jadranu, gdje će zapuhati jugo. U ponedjeljak i utorak pak uglavnom sunčano te ugodno toplo, sa slabim do umjerenim jugozapadnjakom sredinom dana i poslijepodne", prognozirao je za HRT Krunoslav Mikec, dipl. ing. iz DHMZ-a.

 

GALERIJA Tisuće njuškica stiglo u Zagreb: Pogledajte pse iz cijelog svijeta
Split: Izborna srijeda u gradu gdje građani nakon birališta uživaju u suncu
1/57

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije