Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEĆU DATI OSTAVKU'
Povratak na članak

Milanović se oglasio: 'Do sada smo institucije branili, a sad je vrijeme da ih oslobodimo!'

"Normalno, neću dati ostavku jer neću prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji. Moja je odgovornost i dužnost prema građanima koji su me izabrali, kao i prema svima onima koji ne žele trpjeti Plenkovićevu diktaturu, spriječiti HDZ da potpuno ovlada Hrvatskom", poručio je Milanović na Facebooku.

Komentari 56

AB
abcabc
15:21 24.03.2024.

Ako itko okupira institucije to si onda ti Milanoviću - vrijeme je da oslobodimo institucije i uvedemo poštivanje ustava i zakona kojeg krši ovaj Milanović - pa prebacuje na druge a on je taj koji ne poštuje zakone - još malo kad dođe Turudić ovaj je prošlost - ide u zatvor pa tamo cirkusiraj i pametuj - zato je u strahu i panici - to se vidi iz svemira

VL
Avatar southman
southman
15:10 24.03.2024.

Proruska kukavica.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
15:44 24.03.2024.

Ne daj Bože, da sve institucije države budu u tvojim rukama, u Hrvatskoj nitko ne želi totalitarizam, osim Milanovića, Putina, Orbana, Vučića, Dodika... i takvih likova

VL
AB
abcabc
15:43 24.03.2024.

Ne da on ostavku jer zna da će izgubiti izbore, pa onda neće biti nitko i ništa , čuva mjesto predjednika da se ima gdje vratiti nakon debakla na izborima - kaže štiti institucije ??? od koga ??? od čega - možda provođenja zakona ??? - ma gotov je i on i SDP, nema ništa od njega i njegovog lajanja u prazno

VL
EJ
ejStef
15:46 24.03.2024.

I dalje kaos i revolucija, sve samo da se ne spomene kolika je bila katastrofa kada je bio premijer, kao niti katastrofa kada je predsjednik. Neće dozvoliti očito nikakvu drugu komunikaciju niti da se u pitanje dovede uopće njegova sposobnost da vodi zemlju kao premijer... Ljudi pak vole kaos i vjeruju da će im obećanje o nekakvoj trećoj republici donijeti nešto dobro. A sudeći po prvom Milanovićevom mandatu može samo biti gore, i to puno gore. Još ako se udruži s Možemo, dokazano nesposobnom ekipom, e to će stvarno onda biti ne revolucija, već čista deevolucija Hrvatske...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
15:12 24.03.2024.

Slučajni, doba Staljinističkih metoda je davno prošlo. Čak i Putin u Rusiji je vješto i gospodski zaobišao Ustav koji mu više nije davao mogućnost kandidiranja.

VL
FD
franjo.durinic
15:25 24.03.2024.

Vrijeme je da se oslobode institucije nasilnika krećemo od Pantovćaka

VL
Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
15:59 24.03.2024.

Milanovicu dosadan si.

VL
VL
vladek370
16:42 24.03.2024.

Kukavica neće dati ostavku jer zna da će izgubiti pa tako ostati i bez predsjedničke funkcije.

VL
MA
MarkoMarkoM
17:01 24.03.2024.

Nekad sam i mislio da je dobronl imati takvog Predsjednika. Sada vise to ne mislim. Netko tko ne postuje nikoga i nista, ne zavrjeđuje postovanje.

VL
GR
Groteska
17:09 24.03.2024.

Zašto nitko ne spominje jučerašnji veličanstveni prosvjed? O onom na Markovu trgu pričalo se danima i analiziralo, a ovaj kao da nije ni bio (samo kažem)

VL
ST
stomaklija
15:35 24.03.2024.

Milojica iz kog vilajeta si ti dogmizal?Nije devedeset prva pa da ćeš ti sa tvojim buljucima oslobađat po Hrvatskoj.

VL
DN
DnevnikMalogPerice
17:09 24.03.2024.

Površno pogledam komentare, pa me stvarno začude neki ljudi. Iz kog razloga neki koji se zovu desničari veličaju ovoga, a znamo kako je on zbog HOS-a poludio na proslavi Bljeska - kasnije je samo okrenuo pršnjak (kožuh). Kako isti desničari luduju za njim, a znaju kako je noću u Vukovaru postavljao ćirilične ploče i tukao ljude, više ne spominju jadnika koje su unakazili (sada im je meta isključivo Plenki). Kako desničari i ljevičari nisu skočili na njegovu izjavu o uzimanju djece za taoce - možda oni doista misle u tome sudjelovati. Jedno mora biti jasno, tko god daje glas za ovo društvo uzimao bi djecu za taoce, pravio nekažnjeno invalide, a posao ćemo moći dobiti samo van granica države koju smo stvarali (pa i ja) - užas.

VL
NI
Ninica
17:04 24.03.2024.

Igraš nepošteno, nepoštenije od drugih kojih optužuješ. Pravda se ne gradi na nepravdi. Svima koji se istinski zalažu za pravdu, to je jasno.

VL
MO
Mox
16:13 24.03.2024.

Grbin je predsjednik SDP-a. Ako je PRH htio biti na listi SDP-a i nositelj liste što je on sam prvi objavio, morao se dodvoriti Grbinu. Morao je imati svog predsjednika pored svoje supruge. Predsjednik - jamac državnosti i Ustava si ne može nešto tako dozvoliti. Morao je pustiti Grbina da se on dodvori PRH-u i pozove ga javno na listu da bude nositelj i onda čekati URH i ostale da se izjasne i promisliti akcije. Ovako ako se dodvori Grbinu za 1. mjesto na listi, kome će se sutra i za koju cijenu. Putinu? Bidenu? Trumpu? Tko će biti sutra njegov predsjednik mimo eventualno supruge? Hvala Bogu Grbin je tu u sustavu, naš, ali opet poljuljano je povjerenje u PRH-a i tzv. lijevicu. Pitanje koje su njihove stvarne namjere.

VL
JR
Jr48
17:32 24.03.2024.

Učini nam uslugu svima u državi pa ovu u kojoj jesi oslobodi od sebe i svojih pajdaša.

VL
DA
damascus
18:05 24.03.2024.

Meci na Turudićev auto su kuhinja sa Pantovčaka, jer je strah od inventure koju je najavio Turudić nakon preuzimanja dužnost, sledila mnoge pa i gazdu, jer će se vidjeti koliko je predmeta zbog držanja u ladici zapravo bila trgovina izmeđuđu sudionika vlasti. A protiv mnogih pa i protiv trenutnog gazde gazde podneseno je brdo kaznenih prijava kao i protiv Mesića. Zato je i Mesić uzbuđen i stao uz sadašnjeg gazdu. A sa tim su se mecima ti igrači nadali da će se Turudić sam povući. Što sada smišljaju? Danas prođoh ispred kuće i stana Turudića i ne vidim nikakvu zaštitu. Tko spava!!!

VL
LO
Lokislav
17:51 24.03.2024.

Ima institucija koju ne moraš oslobađati i gdje možeš slobodno uvesti svoju diktaturu i uz to birati tko god želiš biti, Napoleon, August Cezar, Ramzes, Aleksandar Veliki, itd., ali mi se čini da bi ovom povampirenom više odgovarala nekakva kombinacija Kaligule s nekim ljevičarskim totalitaritičkim vođom, npr. Putiom, Staljinom, Castrom, Mao Ce Tungom, ili s njegovim najvoljenijem…

VL
Avatar imocki pracovjek
imocki pracovjek
18:45 24.03.2024.

Ne može ni nedjelja bez ovog.

VL
Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
18:02 24.03.2024.

Niđe veze

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.