Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SRETNO BABY LASAGNA'

VIDEO Snimka koja oduševljava: Mališani se rasplesali na Rim Tim Tagi Dim, imali su i svoju zvijezdu

Foto: Igraonica/Obrt za čuvanje djece Tutti Frutti/Facebook
1/3
10.05.2024.
u 11:42

Kakav performans! Kakav nastup! Kakva energija! Mali ostavlja srce na pozornici! Zvijezda je rođena!, poručili su pratitelji

"Mi smo spremni, sretno Baby Lasagna!" poručili su mališani iz igraonice Tutti Frutti u Splitu samo nekoliko dana prije velikog nastupa Marka Purišića u finalu Eurovizije, a tim su povodom i zapjevali i rasplesali se i raznježili brojne gledatelje. 

Naime, jedan mališan čak je zapjevao i ''odglumio'' Baby Lasagnu, dok je ostatak grupe pjevao i plesao na pjesmu Rim Tim Tagi Dim. Rasplesana skupina čak je u jednom trenutku krenula i izvoditi karakterističnu koreografiju Baby Lasagne, podižući ruke i plešući u ritmu pjesme! Mališan koji je izveo svoj nastup na kraju je dobio i ovacije ''publike''. 

Reakcije na Facebooku, gdje je obrt za čuvanje djece i objavio tu snimku, bile su odlične, a brojne gledatelje mališani su nasmijali.

"Kakav performans! Kakav nastup! Kakva energija! Mali ostavlja srce na pozornici! Zvijezda je rođena!" poručili su mu. Možda će upravo on jednog dana biti novi favorit Eurovizije, baš kao što je to trenutačno i njegov idol Baby Lasagna.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Baby Lasagna je u Eurofan clubu pjevao najvećim fanovima Eurovizije

Komentara 4

JO
JOZO
12:25 10.05.2024.

Ma dječica su fenomenalna. Mali je predivan, fascinantan.

Avatar KarolinaCarolina
KarolinaCarolina
12:18 10.05.2024.

Preslatko!!!

S1
Soba.1234
14:31 10.05.2024.

TOP!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije