Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vatrena navijačica'

FOTO Ivana Knoll u izazovnom izdanju umirila zabrinute fanove: 'Trebalo mi je'

Foto: Instagarm
1/10
19.04.2024.
u 18:00

Influencerica je u posljednje vrijeme uzela predah od društvenih mreža, što je uznemirilo brojne fanove koji je prate na Instagramu. Tim povodom odlučila se javiti i obznaniti razlog oduststva.

Jedna od najpoznatijih svjetskih navijačica Ivana Knoll (31) u posljednje vrijeme odlučila je uzeti predah od društvenih mreža. Odsutstvo influencerice izazvalo je sumnju među fanovima koji željno iščekuju svaku njezinu objavu. Sada se konačno odlučila javiti i objasniti razlog izbivanja.

- Ljudi, nisam nestala, samo sam uzela veliku pauzu od putovanja i aktivnosti koje sam imala ove zime. Trebalo mi je vremena da se fokusiram na svoj posao! Ali, ljudi, kad dođem na aerodrom svijet će postali premali - najavila je buduće pustolovine Knoll putem priče na Instagramu. Na slici nosi crno donje rublje i haltere dok se fotografira u apartmanu neke od luksuznih destinacija koje je zadnjih godina imala prilike posjetiti. Fotografiju možete vidjeti u galeriji.

GALERIJA: Ivana Knoll novim fotografijama sve ostavila bez daha: 'Bomba si'

1/21

Ivanu na ovoj društvenoj mreži prati preko 3 milijuna ljudi, a globalnu prepoznatljivost stekla je pojavljivanjem na posljednjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru gdje je u prepoznatljivim kockastim kreacijama podržavala Vatrene. 

Podsjetimo, influencerica je život u Hrvatskoj zamijenila onim u Miamiju, ali izgleda da unatoč karijeri koju gradi u Americi njezino srce i dalje kuca za vatrene i nogomet koji ju je vinuo u medijsku orbitu. Influencerica je u prošlosti pokazala izuzetan nos za poduzetnički pothvat, spojila ugodno s korisnim te pokrenula vlastiti brend kupaćih kostima "knölldoll". Među asortimanom donjeg rublja najviše se ističe model dosjetljivo nazvan "CROkini" s uzorkom hrvatski crveno-bijelih kockica.

Odnedavno je na Floridi započela karijeru DJ-ice te je u međuvremenu objavila svoj prvi set. Novitetom se pohvalila na društvenim mrežama, a na YouTubeu je objavila snimku sebe kako 'miksa' i to s viklerima na glavi i mašinama za pranje rublja u pozadini.

VEZANI ČLANCI:

 

- Moj prvi YouTube video je vani. Idite i poslušajte moj mini DJ set - napisala je navijačica uz prigodnu fotografiju sebe iza miksete. Knoll je na toj slici posebno istaknula svoje obline, a obožavatelji su u komentarima iskazali svoje oduševljenje.

Novopečena DJ-ica nakon 13 godina veze raskinula je s dečkom. Dečka Antu dugo nije spominjala na društvenim mrežama, a da više nisu zajedno otkrila je dok je odgovarala na pitanja pratitelja. - Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna - izjavila je Ivana. Tvrdi da ju je život promijenio. - Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponovit. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa - zaključuje influencerica.

Njezin bivši odabranik Ante, navodno je direktor istarske tvrtke koja se bavi nekretninama. Na Ivaninom Instagram profilu zadnjih nekoliko godina nemaju nijedne zajedničke fotografije, dok je na samom početku veze često objavljivala njihove zajedničke slike s brojnih putovanja od Brazila, Lisabona do Münchena.

VIDEO: Ivana Knoll se pohvalila novim poslovnim uspjehom: 'Ti si najbolja'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Cera
Cera
20:00 19.04.2024.

Da ima nešto pod kosom ne bi se ponašala kao da radi u bordelu.Nažalost nije jedina, ima ih na televiziji.......

SS
simpatican.simpa
18:46 19.04.2024.

Ona je pravi primjer umjetne inteligencije...baš mi je žao.

Avatar AGRAM
AGRAM
18:28 19.04.2024.

Daj malo pokaži celulite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije