Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 17 SATI PRESICA

Milanović na Facebooku objavio fotografiju: 'Pogledajte kako HDZ donosi odluke tzv. Ustavnog suda'

Izjava predsjednika Milanovića nakon svečane sjednice Šibensko-kninske županije
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.04.2024.
u 15:36

Milanović je za 17 sati sazvao presicu na kojoj će govoriti o odluci Ustavnog suda da ne smije biti mandatar čak ni ako podnese ostavku. Javio se i na Facebooku

"Danas u 17 sati reći ću vam što mislim o onome što je u ime Ustavnog suda danas rekao HDZ-ovac Miroslav Šeparović. A do tada pogledajte kako HDZ donosi odluke tzv. Ustavnog suda", napisao je Zoran Milanović na Facebooku. I pritom objavio fotografiju na kojoj su Oleg Butković, Branko Bačić i predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović.

Milanović je za 17 sati sazvao presicu na kojoj će govoriti o odluci Ustavnog suda da ne smije biti mandatar čak ni ako podnese ostavku. 

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar mrIvan
mrIvan
16:12 19.04.2024.

HDZ-ovci i poštenje to je kao ona stara o poštenju i jednoj profesiji...

Avatar loka
loka
16:46 19.04.2024.

Očekivano od kriminalne🙄👎

ZP
Zabranjen pristup
17:21 19.04.2024.

A svi su isti ,ljudi misle da biraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije