Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJI SITNO

FOTO Sonja Kovač uz trudnički trbuh pokazala i raskošni poklon kojim dočekuje svoju kćerku

Foto: Sonja Kovač
1/16
27.04.2024.
u 21:00

Influencerica i glumica broji posljednje dane svoje prve trudnoće. Lijepe trenutke dijeli s pratiteljima na Instagramu, a ovaj put je uz trudnički trbuščić odlučila pokazati kako se priprema za dolazak prinove.

Influencerica i glumica Sonja Kovač (39) broji posljednje dane do rođenja svojeg prvog djeteta. Na društvenim mrežama pratitelje često informira o tijeku trudnoće, ponosno ističući trudnički trbuh kroz galeriju fotografija. Ovaj put je uz trbuščić odlučila otkriti kako se priprema za dolazak prinove.

Sonja je na svojem Instagram profilu objavila nekoliko slika. Na prvoj buduća majka stoji u uskoj, dugoj haljini roze boje koja naglašava posljednji mjesec trudnoće. Međutim, ovaj put naglasak nije stavila na sebe već je istaknula jedno pomagalo koje će budućoj mezimici i njoj pomoći u provođenju prvih mjeseci zajedničkog života. Riječ je o predivnim dječjim kolicima koja se bojom slažu uz modni izbor influencerice, a po sebi imaju mnoštvo cvjetova.

- Malena buduća šminkerica jednostavno mora ima naj fashion kolica u gradu - stoji u opisu objave, a manekenka je u nastavku naglasila funkcionalnost prvog poklona svojoj kćerkici. - Ali ova kolica su puno vise od samo fashion kolica zbog svojih funkcionalnosti poput: sustava za ljuljanje, sklapanje i rasklapanje jednom rukom, smart hill support tehnologija, okretni prednji kotači koji se zaključavaju i jos puno, puno toga ali to ću vam sve pokazati naravno kada dođe princeza i kada ih zaista počnemo koristiti.

GALERIJA: Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh i otkrila da joj se termin približava: 'Što mislite kada će bebica doći?'

1/19

Za sada sam morala napraviti fotkicu sa trbušćicem i kolicina za uspomenu! - napisala je uzbuđena Sonja, koju na Instagramu prati više od pola milijuna ljudi. Neki od pratitelja ostavili su svoj komentar na nove prizore: - "Lijepa trudnica", "Najljepša kolica koja sam ikad vidjela, nakon 3 dečka baš probude želju za još jednom bebom", "Praktičarka u meni vrišti (tko će to prati, što ako drugo bude dečko) ali što je je, prekrasna su, bebica ce biti glavna u parku" - samo su neki od komentara oduševljenih fanova. 

Inače, fotografije su u malo više od četiri sata skupile preko 12 tisuća lajkova, a entuzijastična trudnica je u pričama podijelila detalje svoje ishrane i pokazala još jedan poklon za prinovu - dječji krevetić. Prethodno je u jednoj od brojnih objava pokazala trudnički trbuh i otkrila da je termin poroda zakazan za svibanj, ali nije željela napisati točan dan nego je prepustila pratiteljima da daju vlastiti sud.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, krajem prošle godine influencerica je podijelila najsretnije vijesti da će ona i zaručnik Goran Mandić postati roditelji. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada često objavljuje kako izgleda njezina trudnoća.

Sonja je nedavno odgovarala na pitanja pratitelja, pokazala svoju trudničku odjeću te otkrila kakve je simptome imala u prvom tromjesečju. Nabrojala je tako influencerica anksioznost i neizvjesnost, jutarnje mučnine, gubitak želje za hranom, intenzivan njuh, umor i začepljenost nosa. 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Hajde da ludujemo' na zabavi

   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije