Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Mnogima omiljeni TV debeljko skinuo je više od 90 kg: Rijetko se pojavljuje u javnosti, a evo kako sada izgleda

Foto: Profimedia
1/8
27.04.2024.
u 21:45

Goodman je drastično smršavio, a  ovog tjedna paparazzi su ga ulovili u njujorškoj zračnoj luci J. F. K. Bio je u društvu supruge Anne Beth. Na fotkama se  vidi se da se potpuno promijenio od bucka kojeg je glumio u seriji "Roseanne", po kojem ga šira domaća publika najviše pamti.

Glumac John Goodman, kojeg mnogi pamte po ulozi u popularnoj seriji iz 90-ih "Roseanne", rijetko se pojavljuje u javnosti.  Goodman je drastično smršavio, a  ovog tjedna paparazzi su ga ulovili u njujorškoj zračnoj luci J. F. K. Bio je u društvu supruge Anne Beth. Na fotkama se  vidi se da se potpuno promijenio od bucka kojeg je glumio u seriji "Roseanne", po kojem ga šira domaća publika najviše pamti. 

Foto: Profimedia

John je jednom prilikom dao intervju za InMagazin Nove TV, te je tamo otkrio detalje gubitka kilograma. 
''Morao sam to napraviti da si spasim život jer izgubio bih 50 kilograma, pa ih opet vratio nazad, jeo sam vrlo loše, jeo sam kao alkoholičar, ne da se nahranim, nego je hrana bila droga, ali sada je tako dobar osjećaj kad ne moram ulaziti u posebne trgovine da bih kupio hlače, kad ne moram tražiti prodavaonice padobrana ili šatorskih krila'', priznao je. 

Goodman je počeo borbu s kilogramima još 2007. godine kada je prestao konzumirati alkohol, a onda je zaposlio i osobnog trenera. 
Većinu karijere borio se s viškom kilograma, a u jednom trenutku imao je i više od 180 kilograma. U posljednjih nekoliko godina promijenio je životne navike pa je sada ponosno pokazao drastičnu transformaciju i gubitak od čak 90 kilograma.

VEZANI ČLANCI:

 

Glumac je 2017. godine iskreno progovorio o svojim problemima kada je istaknuo kako je odlučio ići korak po korak. Odrekao se alkohola i angažirao je poznatog trenera Mackieja Shilstonea koji mu je pomogao s transformacijom. – Prije sam trpao u usta sve što mi se našlo pod rukom, a onda sam počeo kontrolirati porcije, više hodati i vježbati s trenerom – otkrio je tada glumac.

GALERIJA Finale 'Života na vagi'

1/52

Tijekom karijere glumio je u brojnim filmovima i serijama, a publika ga najviše pamti po ulozi u seriji "Roseanne" u kojoj je čak devet godina, od 1988. do 1997. godine glumio Dana Connora.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije