Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA POKAZUJE SVE

Je li ovo razlog zbog kojeg su Ivanišević i Đoković prekinuli suradnju? Urlanje se čulo na kilometre

Australian Open
ISSEI KATO/REUTERS
28.03.2024.
u 08:54

Srpski mediji cijeli dan pišu o ovome slučaju, a posebnu pozornost skreću na detalj s ovogodišnjeg Australian Opena

Jedna od glavnih tema sportskih medija u svijetu je prekid suradnje između prvog tenisača svijeta, Srbina Novaka Đokovića i hrvatske teniske legende Gorana Ivaniševića. Nakon što su nekoliko godina radili zajedno, došlo je vrijeme za njihov sportski rastanak, a kuloari bruje o mogućim razlozima zbog čega se to dogodilo.

Srpski mediji cijeli dan pišu o ovome slučaju, a posebnu pozornost skreću na detalj s ovogodišnjeg Australian Opena. Podsjetimo, ondje je Novak Đoković ispao u polufinalu od talijanskog tenisača Jannika Sinnera. Srpski Kurir izvukao je detalj iz četvrtog seta, posljednjeg na meču. U jednom je trenutku Đoković potpuno poludio na svoj tim u njegovoj loži.

– Vi niste normalni! Kako ste loši, užas, užas, svi... – urlao je Đoković toliko glasno da su i navijači oko centralnog terena u Melbourneu mogli čuti što govori. Je li to bila kap koja je prelila čašu ili samo dio nečega što se skupljalo posljednjih mjeseci...

Inače, Đoković je o prekidu suradnje s Ivaniševićem izvijestio sve putem društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

"Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to davne 2018., a Marian i ja htjeli smo uvesti inovacije i unijeti malo magije posluživanja u naš duo. Zapravo, ne samo da smo donijeli servis, već i puno smijeha, zabave, broj jedan na ljestvici na kraju godine, rekordna postignuća i još 12 Grand Slamova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame? Goran i ja prije nekoliko dana odlučili smo prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu reći (nisam siguran da je on) da, osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u Parchisiju koja je trajala... mnogo godina. I – taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo, hvala na svemu, prijatelju. Volim te", objavio je Novak. 

Australian Open
1/6

Suradnja Ivaniševića i Đokovića započela je u prvom tjednu Wimbledona 2019. godine. Od tada su zajedno upisali mnoge uspjehe i premostili brojne prepreke, od kojih se najviše ističu diskvalifikacija s US Opena i izbacivanje iz Australije. Tijekom suradnje osvojili su osam Grand Slamova. Hrvat je kao igrač bio poznat po sjajnim servisima, a upravo je na njima puno radio tijekom suradnje s Đokovićem.

Komentara 17

Avatar Asterix
Asterix
09:27 28.03.2024.

Koji lik... Goran mu je kriv što ga je mali rasturio?!

DO
domagoj1492
11:49 28.03.2024.

Šta je uopće ivanisevicu trebalo da ide s tim luđakom u posao ?

Avatar Castro
Castro
09:21 28.03.2024.

05.08. je jedini razlog... vidjecete tocno za 4 mjeseca i 9 dana. Goran i Pupi na tvrdjavi ljube barjak a nole jos uvije urla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije