Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

VIDEO Dijete ušlo na teren slaviti s dinamovcima, redar ga vratio, Ristovski mu ga oteo iz ruke

Varaždin: Redar pokušao izbaciti dječaka koji je utrćao na travnjak, Ristovski ga spriječio
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/9
27.04.2024.
u 19:28

Jedan od stožernih igrača Dinama odgurnuo je zaštitara i uzeo mu dječaka iz ruku pa ga zatim odveo do ostalih igrača koji su s njime slavili pobjedu. Kad je proslava završila, dječak je dobio dres Maximea Bernauera

Nevjerojatna, gotovo nadrealna scena dogodila se u Varaždinu, neposredno nakon utakmice 32. kola HNL-a u kojoj je Dinamo pobijedio domaću momčad rezultatom 1:0. Podsjetimo, jedini pogodak na utakmici zabio je Gabriel Vidović u 46. minuti susreta. Nakon dvoboja, dok su igrači Sergeja Jakirovića došli pozdraviti navijače na južnoj tribini varaždinskog stadiona dogodio se jedan nesvakidašnji incident. 

U jednom je trenutku te proslave na teren ušao jedan dječak. Mladog navijača Dinama koji se dokopao terena s istog je pokušao uzeti zaštitar. To je naljutilo publiku koja je izviždala zaštitara. I sam dječak mu se opirao, a kad je već stigao do aut-linije, to je vidio Stefan Ristovski.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Jedan od stožernih igrača Dinama odgurnuo je zaštitara i uzeo mu dječaka iz ruku pa ga zatim odveo do ostalih igrača koji su s njime slavili pobjedu. Kad je proslava završila, dječak je dobio dres Maximea Bernauera.

27.04.2024., Varazdin - SuperSport HNL, 32. kolo, NK Varazdin - GNK Dinamo. Martin Baturina Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

FOTO Pogledajte spektakularnu koreografiju BBB-a za Dinamov rođendan

Varaždin: Redar pokušao izbaciti dječaka koji je utrćao na travnjak, Ristovski ga spriječio
1/6

Komentara 9

TH
than
21:04 27.04.2024.

Zaštitar je radio posao za koji je plaćen tako da ne znam što ga Ristovski odguruje. Ali jedan dokaz baruštine gdje se gotovo nitko ne drži pravila. Od onih na dnu do političara. I koliko god to nama bilo simpatično, jer se radi o malom djetetu pravila su tu da se poštivaju.

DA
dada25
20:48 27.04.2024.

Mali je ušao gdje nije smio ući, roditelj(i) mu je sigurno rekao da uđe. Sad će mali misliti da može ući kad god hoće, pa će za par godina bacat baklje kad god hoće. Zaštitar ga je profesionalno iznosio van, on se riće. Da je moj, dobio bi bukvicu od mene, ovog je stari pohvalio. Neodgojeno derište koje ne poštuje autoritet. Što Ristovski ima gurat zaštitara? A da njega zaštitar gurne kad ovaj krivo ( po zaštitarovom mišljenju) pukne, ili doda?

PA
Pajdo
20:31 27.04.2024.

ŠTO JE OVDJE RUŽNO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije