Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK U ZLATARU

Milanović: Hrvatska je dno EU. Bugarska je jedina gora i svaki dan se molimo da to ostane

Zlatar: Presjednik Zoran Milanović na svečanoj sjednici Gradskog vijeća
Foto: Marko Juric/PIXSELL
1/10
27.04.2024.
u 12:27

HDZ je, nakon što je u Hrvatsku stiglo prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafale, objavio njegovu fotografiju, ističući kako je Milanović "hladno" pozirao uz avione čiju je nabavu kontinuirano osporavao

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zlatara povodom obilježavanja Dana Grada. Na svečanosti je imao prigodno obraćanje u kojem je istaknuo: "Svijet se mijenja, Europa se mijenja, kraj se mijenja. Ono što se ne mijenja jest da ljudi žele živjeti dobro i kvalitetno".

"Od blata se ne može napraviti štrudla, ali od štrudle se može blato. Tako je Zlatar bio na dnu, ali 2013. je s Majdakom krenuo oporavak", rekao je Milanović, kako prenosi N1, a potom je govorio općenito o upravljanju: "Hrvatska u tome nije ni prosječna, dno je Europske unije, kad se gleda bivše socijalističke države. Bugarska je jedina gora i svaki dan se molimo da to ostane pa da možemo reći da smo predzadnji. S tim se ne možemo zadovoljiti, moramo biti u sredini, da u konkurenciji Mađarske, Češke, Rumunjske, Bugarske… bude najbolja. Kao Slovenija. Zato, treba nam decentralizacija".

 

GALERIJA Ni Milanović nije odolio: Pogledajte kako je zavirio u jedan Rafale
Zlatar: Presjednik Zoran Milanović na svečanoj sjednici Gradskog vijeća
1/19

Podsjetimo, predsjednik se u četvrtak obratio okupljenima u vojarni "Pukovnik Marko Živković" u Velikoj Gorici gdje stiglo prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafale u Hrvatsku. U Hrvatsku su ih iz Francuske doveli piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, koji su se mjesecima obučavali za upravljanje ovim višenamjenskim borbenim avionima. HDZ je nakon toga na Facebooku objavio njegovu fotografiju, ističući kako je Milanović "hladno" pozirao uz avione čiju je nabavu kontinuirano osporavao.

"Kao da do jučer nije prijetio da će zabraniti prelete Rafalea, kao da na izborima nije doživio teški poraz i kao da u kampanji nije kršio Ustav. Danas se 'hladno' naslikavao uz borbene avione čiju je nabavu neprestano osporavao, a nije u sebi našao dovoljne pristojnosti i snage da premijeru Andreju Plenkoviću čestita na izbornoj pobjedi. Takav je Milanović. Predsjednik s karakterom", naveo je HDZ.

Također, Marko Milić, glasnogovornik premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, na Facebooku je jučer objavio "plakat potrage" za predsjednikom Zoranom Milanovićem. Na fotošopiranom plakatu nalazi se velika Milanovićeva fotografija, a ispod piše da se traži nakon što je nestao 17. travnja, kada su održani parlamentarni izbori.

"Nestao negdje nakon 17. 4. Navodno odlutao u nepoznatom smjeru pričajući sam sa sobom. Ako ga primijetite, priđite s oprezom. Nije nasilan ni naoružan, ali je vrlo plašljiv ako spomenete Ustavni sud i izbore pa pričajte s lopatarima i fazanima do dolaska policije. Molimo kontaktirati 112 ili njegov ured na Pantovčaku", piše u opisu plakata.

Ključne riječi

Komentara 63

Avatar memento mori
memento mori
11:37 27.04.2024.

Kad poliže rane od još jednog poraza pokazat će nam zašto je kukavički čuvao predsjedničku fotelju, a tvrdio da je "izašao iz komfort zone" 🤥 Svjestan da je nesposoban za išta drugo osim sisanja državnog proračuna, obrušit će se naa sve i svakog (osim Putina, Orbana i Dodiga) samo da ostane na našoj grbači i debeloj plaći. Mega Luzer.

MO
Moslavina
13:14 27.04.2024.

Puno bolja država od Predsjednika.

PS
Petar.Stijena
13:03 27.04.2024.

Ako je i mogla biti bolja, ti si ucinio sve sta je bilo i je u tvojoj moći da ne bude !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije