Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

VIDEO Tudor stigao do važne pobjede, Lazio učinio veliki korak u borbi za Europu

Coppa Italia - Semi Final - Second Leg - Lazio v Juventus
Foto: REMO CASILLI/REUTERS
1/3
27.04.2024.
u 22:40

Zasluženo su nogometaši rimskog Lazija pobijedili Veronu 1-0 na domaćem terenu, u dvoboju 34. kola talijanske Serie A.

Momčad koju vodi hrvatski strateg Igor Tudor tako je upisala treću prvenstvenu pobjedu u nizu, odnosno ukupno četvrtu, broji li se pobjeda u uzvratu polufinala domaćeg Kupa, premda su Rimljani u tom dvoboju ispali od Juventusa.

Lazio je protiv Verone dominirao od početka do kraja. Domaći sastav je propuštao prilike, ali jednu je ipak iskoristio. U 72. minuti sve je teklo brzo i precizno, a Zaccagni je pogodio za 1-0. Dva puta su igrači Lazija tijekom utakmice pogađali suparnički okvir vrata.

Lazio je preskočio Atalantu na ljestvici te je trenutačno šesti, ali klub iz Bergama ima dvije utakmice manje. Verona je i dalje u opasnosti, na svojoj 15. poziciji.

POGODAK ZA POBJEDU LAZIJA POGLEDAJTE OVDJE

 

Bez pobjednika, ali i pogodaka, okončan je derbi 34. kola, nogometaši Juventusa i Milana su u Torinu odigrali 0-0. Poslije vrlo slabog prvog poluvremena drugi dio je počeo odličnom šansom Juventusa. Prvo je udarac Kostića obranio vratar Milana Sportiello, dok je potom Danilo pogodio vratnicu.

Do kraja je veći broj boljih prilika imao Juventus, a posebno treba izdvojiti šansu Rabiota koji u 86. minuti nije uspio pogoditi s dva metra za tri boda svoje momčadi. Milan tijekom cijelog susreta nije uputio ni jedan udarac u suparnički okvir vrata.

Obje su momčadi ostale na svojim pozicijama na ljestvici, drugi Milan ima 70 bodova, treći Juventus je na 65 te uz utakmicu više ima tri boda prednosti u odnosu na Bolognu koja je četvrta.

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije