Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA O NESREĆI U PETRINJCIMA

Troje ih bilo u autu, poginuo 22-godišnjak: Pretjecao kolonu pa se frontalno sudario

ilustracija
Zvonimir Barisin/PIXSELL
27.04.2024.
u 13:07

Vozač je uslijed pretjecanja kolone, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil sisačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnjakinja. Od siline udarca oba vozila su odbačena u odvodni kanal

U petak, 26. travnja oko 20 sati na području Sunje, u mjestu Petrinjci u prometnoj nesreći jedna osoba je poginula. Do nesreće je došlo kada je 22-godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljao automobilom slovenskih nacionalnih oznaka, dok su se kao putnici u vozilu nalazili 47-godišnjak i 21-godišnjak, također državljani Bosne i Hercegovine.

Vozač je uslijed pretjecanja kolone, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil sisačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnjakinja. Od siline udarca oba vozila su odbačena u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći 22-godišnjak je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Putnici iz vozila i vozačica su prevezeni u sisačku opću bolnicu gdje su 47-godišnjaku okvalificirane teže tjelesne ozljede, a 21-godišnjaku i 27-godišnjoj vozačici lakše tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar argus1000
argus1000
14:45 27.04.2024.

Kamikaze na cesti. Svakog vikenda ista priča. Ide se kući, uglavnom petkom, vozi se što prije stići. Nedjeljom, kasno popodne u kontra smjeru, opet po gasu i tako vikend za vikendom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije