Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVNI SPOR

Ronaldo dobio tužbu protiv Juventusa. Talijanski velikan mora mu isplatiti ogroman novac

Ronaldo dogovorio dvogodišnju suradnju s Manchester Unitedom
martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
18.04.2024.
u 12:05

Ronaldo, koji sada igra za Al Nasr u Saudijskoj Arabiji, tužio je klub zbog nižih isplata tijekom pandemije u sezoni 2020./21. Portugalac je bio jedan od igrača kojima je u tom razdoblju smanjena plaća, a kasnije je tužio klub tražeći gotovo 20 milijuna eura.

Talijanski nogometni prvoligaš Juventus morat će platiti gotovo 10 milijuna eura svom bivšem igraču, portugalskoj zvijezdi Cristianu Ronaldu. Tako je u srijedu odlučio talijanski sud u slučaju Portugalca u pravnom sporu s klubom oko plaća tijekom pandemije novog koronavirusa.

GALERIJA Ronaldo dobio tužbu protiv Juventusa

Ronaldo dogovorio dvogodišnju suradnju s Manchester Unitedom
1/7

Ronaldo, koji sada igra za Al Nasr u Saudijskoj Arabiji, tužio je klub zbog nižih isplata tijekom pandemije u sezoni 2020./21. Portugalac je bio jedan od igrača kojima je u tom razdoblju smanjena plaća, a kasnije je tužio klub tražeći gotovo 20 milijuna eura. Juventus je inzistirao da se sam Ronaldo složio sa smanjenjem plaće.

VEZANI ČLANCI:

Portugalska zvijezda, od 2018. do 2021. igrala je u Torinu, potom je prešla u Manchester United, a zatim u Saudijsku Arabiju.

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
16:18 18.04.2024.

A milioni smrtnika koji su izgubili posao za vrjeme Covid-19 ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije