Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Titulu homofoba godine Zagreb Pride sada može dodijeliti samome sebi

19.04.2024. u 07:30

Uvjereni u svoju pravednost, nameću svoja uvjerenja milom ili silom, pri čemu ova druga varijanta prelazi u inkviziciju. A inkvizicija nikad ne proganja strance i inovjernike, nego svoje

Komentara 10

KR
kruno100
08:24 19.04.2024.

što nekog pali nije i ne bi trebo biti moj problem. Meni je problem kada iz svoje seksualnosti rade cirkus i nešto što bi se trebalo slaviti.

OS
OSTASHA
08:08 19.04.2024.

Kakva je to uopće riječ "homofob"? Sumnjam da se itko boji tih ljudi, a fobija znači strah. Ljudi se njih ne boje nego im se jednostavno gadi čin da dvojica dlakavih muškaraca imaju spolne odnose.

UM
Umjereni
12:20 19.04.2024.

@Slaven, što je to hermafrodit? Malo manje licemjerja i tupavosti, a više skromnosti. Priroda je kudikamo složenija od tvojeg prizemnog pogleda na svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije