Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivni prizori

Lana Jurčević predivnom objavom s kćerkicom dirnula fanove: 'Koliko ljepote u jednom videu'

Foto: Screenshot
1/19
28.03.2024.
u 09:30

Pjevačica na društvenim mrežama redovito pokazuje novorođenu kćer, a ovaj put je razgalila pratitelje preslatkim videom s TikToka.

Pjevačica Lana Jurčević (39), umjetničkog imena Lalana, posljednjih mjeseci uživa u društvu novorođene kćerkice. Sretne trenutke ne propušta podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama. Ovaj put je na društvenoj mreži TikTok objavila novi video koji je fanove raznježio emotivnim prizorima.

Video je naslovila ''Moje sve'' te uz natpis stavila cvijet lopoča i dva srca. U kadru možemo vidjeti Lanu kako nježno u naručju drži i ljubi malenu kćerkicu, a potom ju je podigla i zanjihala. U uglu kadra ljulja se dječja ležaljka, dok u pozadini lebdi balon na kojem piše "World's best dad" kao počast višegodišnjem partneru i ocu djeteta Filipu Kratofilu. Dirljive kadrove komplimentira nježna klasična melodija.

@lalana

 

♬ Lovely - Piano Arrangement - Volkan Baltik

"Kako je medena", "Duša mala", "Koliko ljepote u jednom videu", "Prelijepo Lanice, zaslužila si uživaj u svakom trenutku majčinstva", "Najveći i najljepši Božiji dan jednoj majci", "Draga Lana, uživajte svaku sekundu, ali doslovno i onda kad mislite da ne možete više, jer tak brzo ide vreme... Nit se nebute okrenuli, a malena bu već odrasla djevojka. Pusek pucici", "Kako ti samo lipo pristaje", "Tvoj sam fan od malena i neopisivo mi je drago vidjeti te sretnu", nižu se komentari ganutih obožavatelja, a pjevačici se na Instagramu obratila i kolegica Nina Badrić koja je ostavila tri srca.

Galerija: Jelena Rozga održala koncert u Zadru

1/26

Iako redovito dijeli intimne trenutke s kćeri, novopečena majka i dalje nije obavijestila javnost o imenu djeteta. Obožavatelji su pak primjetili motiv lopoča koji se ponavlja kroz slike i objave, pa naklapaju da naziv djeteta ima veze s ovom biljkom. 

Zagrepčanka i njezin partner u vezi su od 2017. godine. Filip vješto izbjegava javnost, a o njemu se zna da je specijalist digitalnog marketinga te direktor Lanine tvrtke La piel. Ipak, u posljednje vrijeme sve češće se može vidjeti na fotografijama koje influencerica dijeli na svojim medijskim platformama. Jurčević je podijelila fotke na kojima Filip spava s malenom te video na kojem je nosi u nosiljci iz bolnice.

Vezani članci: 

 

Podsjetimo, Lana je djevojčicu donijela na svijet krajem prošle godine u zagrebačkoj Petrovoj bolnici gdje je zbog sitnih komplikacija provela neko vrijeme prije poroda. Sretnu vijest objavila je u srpnju na društvenim mrežama, a nedugo nakon toga na Instagramu je napisala kako zbog zdravstvenih razloga mora otkazati svoje koncerte.

Zatim se javila iz bolnice. '''Ovo je početak kraja', bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog nesretnog petka", započela je tu emotivnu objavu Lana, nakon čega je poručila svima kako je zbog ove situacije odlučila preispitati svoje prioritete.  

Video: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije