Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristin Davis

Vrijeđali su je i ismijavali, a sada zvijezdu 'Seksa i grada' hvale zbog prirodnog izgleda: 'Boginja'

Foto: Instagram
1/12
28.04.2024.
u 07:00

Slavna američka glumica Kristin Davis, najpoznatija po ulozi Charlotte iz 'Seks i grada' često je bila ismijavana zbog svojeg izgleda i natečenog lica. Sada je objavila novu fotografiju i sve ostavila bez teksta, ali pozitivno.

Zvijezda serije 'Seks i grad' Kristin Davis (59) često je bila meta kritika zbog svog 'plastičnog' izgleda, a brojni su je obožavatelji popularne serije često znali ismijavati zbog fotografija njezina natečenog lica i korekcija koje je radila. Charlotte iz 'Seksa i grada' sada je iznenadila mnoge, i to ugodno, a tako što je pokazala prirodnu ljepotu bez trunke šminke na licu. Fotografiju je podijelila na svojem Instagram profilu, a nastala je tijekom odmora u Keniji

Njezine smeđe kovrče padaju joj preko ramena dok pozira u košulji boje breskve. - Još osjećam jet lag, ali ova kenijska frizura je bila vrijedna toga - napisala je u opisu fotografije i prisjetila se svog putovanja na kojemu je, očito, uživala. Obožavatelji su joj ubrzo počeli u komentarima pisati da izgleda lijepo, prirodno i atraktivno. 

- Moj Bože - napisao je jedan obožavatelj i dodao emoji srca, dok joj je drugi poslao vatrice i srca te kratko poručio: - "Ti si boginja". Mnogi su komentirali i da joj lice izgleda mršavije i manje natečeno nego ranije. Glumica se nedavno osvrnula na alergijsku reakciju koju je dobila zbog korištenja filera na licu te je priznala da je plakala zbog toga.

1/10

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Foto: Instagram

- Morala sam otopiti filere i zbog toga su me nemilosrdno ismijavali. A ja sam lila suze zbog toga. Bilo mi je to jako stresno - iskreno je priznala za The Telegraph prošlog ljeta i priznala da je korigirala usne, no rezultati očito nisu bili onakvi kakve je očekivala. - Dugo mi nitko nije rekao da ne izgledaju dobro - dodala je te nastavila: - Srećom, imam dobre prijatelje koji su mi na kraju rekli da su primijetili da se ne smiješim sebi u ogledalu. Pa tko se smiješi samome sebi u ogledalu? Ludi neki ljudi - rekla je. 

Slavna glumica također je dodala da je bilo izazovno prihvatiti promjene koje su se događale na njezinu licu i tijelu zbog procesa starenja, a to je osobito izazovno u društvu i industriji koja cijeni mladolikost. - Izazov je sjetiti se da ne morate izgledati tako. Internet to želi od vas, ali istovremeno i ne želi. To su sve neka sukobljena stajališta - objasnila je. 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije