Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEČ KARIJERE

Promotor otkrio Duboisov plan za Hrgovića: 'Ako to učini, mislim da može pobijediti'

Artur Beterbiev v Dmitry Bivol - Press Conference
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
27.04.2024.
u 16:00

"Protiv Millera Dubois je imao odličan početak meča, ali je brzo izgubio kontrolu i činilo se da će podlegnuti protivnikovu pritisku", rekao je Frank Warren o meču koji je Daniel Dubois pobijedio u posljednjim sekundama

Hrvatski boksač, Filip Hrgović, borit će se 1. lipnja u Rijadu. Pred njime je najveći izazov karijere, Britanac Daniel Dubois, bivši izazivač za pojas u teškoj kategoriji po IBF-u. Meč će biti održan u skolopu priredbe "Matchroom vs. Queensberry: 5v5" na koja kojoj će se boriti po pet boksača iz dviju promocija.

Hrgović će biti jedan od boraca na strani britanskom Matchrooma Eddieja Hearna. S druge strane, Dubois će predstavljati američki Queensberry Franka Warrena. Engleski promotor naveo je koje su prednosti Britanskog borca i opisao način na koji smatra da Dubois može doći do pobjede nad Hrgovićem.

VIDEO Željko Mavrović privatni je trener automobilističkog asa Martina Kodrića

"Dubois ima sve. Jedino što su ljudi kod njega dovodili u pitanje je njegova stvarna odlučnost, borbenost, snaga duha. To je pokazao u posljednjoj borbi", rekao je Warren za BoxingScene misleći na borbu protiv Jarrella Millera koju je Dubois pobijedio nokautom u desetoj rundi.

"Protiv Millera Dubois je imao odličan početak meča, ali je brzo izgubio kontrolu i činilo se da će podlegnuti protivnikovu pritisku. Ipak, pronašao je snagu za povratak i naposljetku nokautirao Millera u posljednjim sekundama zadnje, desete runde. Ako pokaže takvu borbenost, mislim da će pobijediti. Treba stisnuti zube, zaorati, zavladati borbom i iskoristiti svoje prednosti", zaključio je Warren.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

Artur Beterbiev v Dmitry Bivol - Press Conference
1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije