Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

U HNL stigao zanimljiv igrač: 'Kad znaš da je ovdje krenuo Luka Modrić, onda znaš da si u dobroj ligi'

Slaven Belupo
28.03.2024.
u 13:08

- Svoj sam najveći kritičar tako da ću u svakom trenutku davati sve od sebe kako bih se odužio klubu za ukazano povjerenje - kazao je napadač iz Ugande

Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo službeno je na svojim internetskim stranicama objavio kako je u Koprivnicu došao 26-godišnji nogometaš iz Ugande Abdu Lumala. Veliki dio karijere ovaj je napadač proveo u Švedskoj gdje je igrao u prvoligaškim i drugoligaškim sastavima, Kalmaru, Varbergsu, Varnamu, Helsingborgu i Syrianskoj. Još je u domovini nastupao za Vipers te za egipatski klub Pyramids. U karijeri je skupio i jedanaest nastupa za seniorsku reprezentaciju Ugande.

„Jedva čekam zaigrati u hrvatskoj ligi za koju znam da je izuzetno kompetitivna i teška. Kada znaš da je tu svoj nogometni put započeo Luka Modrić onda znaš da si u dobroj ligi. Svoj sam najveći kritičar tako da ću u svakom trenutku davati sve od sebe kako bih se odužio klubu za ukazano povjerenje. U Koprivnici sam već tri tjedna, odigrao sam i neke prijateljske utakmice tako da neću imati problema s prilagodbom“ naglasio je Lumala, a prenosi službena stranica Slaven Belupa.

Trenutačno se Slaven Belupo nalazi na osmom mjestu prvoligaške ljestvice, a u aktualnom 28. kolu HNL-a dočekuje u petak Osijek. Utakmica počinje u 18 sati.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar joe1
joe1
13:28 28.03.2024.

Vječna misterija mi je kak Slaven uspije dovesti takve luzerske igrače.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
13:30 28.03.2024.

Kad znaš da je iz ove regije krenuo Luka Modrić, onda znaš da si u dobroj balkanskoj ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije