Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan zahtjev

Majka od gostiju na dječjem rođendanu tražila da donesu 5 dolara - za renoviranje dvorišta!

TikTok
19.04.2024.
u 14:30

Na TikToku, Rachel je također oštro osudila koncept raskošnog trošenja "tri tisuće dolara na proslavi prvog rođendana" za malo dijete koje se toga uopće neće sjećati

Majku dvoje djece našla se na meti kritika korisnika društvenih mreža nakon zbog svog neobičnog zahtjeva za prvi rođendan svoje kćeri. Naime, htjela je da gosti izdvoje 5 dolara po osobi za renoviranje njezinog dvorišta. Ova čudnovata odluka nedavno je postala viralna online zahvaljujući Houstonskoj TikTokerici Rachel Gibbs, piše NY Post. 

"Ja sam posebno, vrlo jasno, napisala na pozivnice: 'Molim vas, ne donosite darove. Ako želite nešto donijeti, razmislite o 5 dolara, jer pokušavamo preurediti svoje dvorište. Donesite nam pet dolara da nam pomognete obnoviti naše dvorište. To je ono što tražimo. Ali njoj ništa ne treba', objasnila je Rachel. 

@rachonlife Replying to @anna dawson i truly didnt realize this was a new concept for so many people 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 #rachonlife #momlife ♬ original sound - rachel | mom stuff + lifestyle

Na TikToku, Rachel je također oštro osudila koncept raskošnog trošenja "tri tisuće dolara na proslavi prvog rođendana" za malo dijete koje se toga uopće neće sjećati. Obećala je lijepe dekoracije i zabavu, ali ne po toj cijeni. "Neću iznajmljivati ​​prostor. Neću raditi sve te stvari", nastavila je Rachel, koja je diplomirala menadžment u event industriji. "Ovo je njezina prva rođendanska zabava. Zaista samo želimo ljude koji je vole ovdje."

Njezine su izjave izazvale različite reakcije. "Nikad nemojte organizirati zabavu i tražiti novac!!", uzviknuo je jedan TikToker. "Ne slažem se s korištenjem rođendana za kućni projekt", dodao je drugi. 

VEZANI ČLANCI:

Međutim, neki su se korisnici složili s njezinim željama. "Nikada nisam čuo za zabavu od 5 dolara, ali mi se odmah svidjela", pohvalio ju je jedan obožavatelj. "Radije bih ponio 5 dolara nego nasumično odabranu stvar koju možda ne želiš ili ne trebaš!!" napisao je još jedan korisnik.

Cijelo to vrijeme, Rachel se čvrsto držala svoje odluke - čak je tvrdila da je imala Pinterest ploču za ovu zabavu još prije nego što je rodila kćer. "Zabave za pet dolara su jako zabavne i postoje već dugo i stvarno su bez pritiska i bez stresa. Nemoj ni kupovati čestitku. Samo stavi pet dolara u kovertu. Na kraju je četvero ljudi donijelo gotovinu u ukupnom iznosu od 50 dolara... pa bih rekla da je to bio uspjeh!", zaključila je. 

Majka želi blizancima dati ista imena, ali tata se protivi: 'Ne odgajamo jedno dijete, moraju biti drugačiji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije